Αρχική Σελίδα

ROLF AUTO TECH (CHANG ZHOU) CO.LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Ο Rolf Auto Tech διαμορφώνεται στη βάση της αυτόματης μηχανής MengZhiDa κατασκευαστικός Co.Ltd, εξειδικευμένη στους αυτόματους εναλλάκτες, μηχανές εκκινητών και τα συστατικά τους για περισσότερο από 10 έτη, βρέθηκαν το 2004, τοποθετημένος στη ζώνη ανάπτυξης ChangZhou, αποτελούνται 3 εργαστήρια καταλαμβάνουν μια συνολική έκταση 57000 τετραγωνικό μέτρο, στο οποίο ενσωματώνει τη επιστημονική έρευνα, ανάπτυξη προϊόντων, η παραγωγή, που εμπορεύεται ως ένα, ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής, πλήρη εξεταστικά μέσα, άριστα προϊόντα και αποδοτική διαχείριση και επιδέξια εξερεύνηση μας έχει brough αξιοπρόσεκτη πρόοδος, λόγω των προσπαθειών των ετών όλων των μελών του Rolf, είναι ισχυρό στην έρευνα, τη δοκιμή, και την κατασκευή τώρα. Διαμόρφωσε τις εγκαταστάσεις ενός τέλειου υλικού και λογισμικού. Είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή περισσότερων από 3000 ποικιλιών των φίλτρων που είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτών, εκκινητές, armatures, στροφείς, .regulator κίνησης εκκινητών, διορθωτής. Αυτό πάντα κατασκευαστές και aftermarket αυτοκινήτων υπηρεσιών με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Τα προϊόντα εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική, την Αυστραλία κ.λπ. Υψηλός μας - η ποιότητα, τα έξοχα προϊόντα και η άριστη υπηρεσία λαμβάνουν τη σύμφωνη εκτίμηση από τους πελάτες και είχαμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις της συνεργασίας.
 
Έχουμε καθιερώσει ένα τέλειο ποιοτικό σύστημα ελέγχου και έχουμε λάβει τις πιστοποιήσεις ποιοτικών συστημάτων ISO/TS16949. Και πραγματοποιεί αυστηρά τη διαχείριση της διεθνούς επικύρωσης ποιοτικών συστημάτων ISO/TS16949, που κάνει το προϊόν να επιτύχει την ανώτερη ποιότητα.
 
Καταβάλλουμε όλες προσπάθειές μας να κάνουμε την απάντηση στις απαιτήσεις των πελατών. Στοχεύουμε ενεργά να εισαγάγουμε το πρόγραμμα ικανοποίησης πελατών (καίσιο), συμμετέχοντας στην οικοδόμηση του εθνικού εμπορικού σήματος βιομηχανίας, που βελτιώνει το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών. Κάνουμε το έπακρον για να επιτύχουμε περισσότερη συμβολή στην κοινωνία και το κράτος.
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

   Ο Rolf Auto Tech διαμορφώνεται στη βάση της αυτόματης μηχανής MengZhiDa κατασκευαστικός Co.Ltd, εξειδικευμένη στους αυτόματους εναλλάκτες, μηχανές εκκινητών και τα συστατικά τους για περισσότερο από 10 έτη, βρέθηκαν το 2004, τοποθετημένος στη ζώνη ανάπτυξης ChangZhou, αποτελούνται 3 εργαστήρια καταλαμβάνουν μια συνολική έκταση 57000 τετραγωνικό μέτρο, στο οποίο ενσωματώνει τη επιστημονική έρευνα, ανάπτυξη προϊόντων, η παραγωγή, που εμπορεύεται ως ένα, ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής, πλήρη εξεταστικά μέσα, άριστα προϊόντα και αποδοτική διαχείριση και επιδέξια εξερεύνηση μας έχει brough αξιοπρόσεκτη πρόοδος, λόγω των προσπαθειών των ετών όλων των μελών του Rolf, είναι ισχυρό στην έρευνα, τη δοκιμή, και την κατασκευή τώρα. Διαμόρφωσε τις εγκαταστάσεις ενός τέλειου υλικού και λογισμικού.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 5M-10M

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Εναλλάκτης της Remy Delco για τις πωλήσεις