Τηλ.::
Guangzhou xinyou auto parts
Guangzhou xinyou auto parts

Μέρη αυτοκινήτου xinyou Guangzhou

Αρχική Σελίδα

Guangzhou xinyou auto parts Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

1. Ποιοτική τοποθέτηση: Βελτιώστε την ποιοτική συνειδητοποίηση - «η ποιότητα απαιτείται πρώτα, ακολουθούμενος από τη διαχείριση», η «οδήγηση υψηλή - ποιοτική» στρατηγική απαιτεί την ποιότητά μας για να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με «τα υψηλά πρότυπα και τις ακριβείς απαιτήσεις»

2. Η αγορά είναι «μόνο η τυποποιημένη» για να ελέγξει εάν η ποιότητα είναι κατάλληλη. Μόνο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, τα σωστά πρότυπα αναγνωρίζονται από τους χρήστες

3. Εσωτερικές δεξιότητες πρακτικής: βελτιώστε την ποιότητα του σχεδίου, αυστηρά έλεγχος που η ποιότητα των εισερχόμενων υλικών, βελτιώνει την ποιότητα της χειροτεχνίας, εξασφαλίζει την ποιότητα των αποστολών, και κερδίζει τη ικανοποίηση πελατών

4. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι μια εργασία στην οποία το ολόκληρο σύστημα συμμετέχει σε μια μακροπρόθεσμη συνεχή βελτίωση. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί συνεχώς η ποιοτική διαχείριση, να διευκρινίσει τα ποιοτικά πρότυπα, να προσελκύσουν το καθένα την προσοχή απ' όλες τις απόψεις, να ενισχύσει την καλλιέργεια της ποιοτικής συνειδητοποίησης των ανθρώπων, και να γίνει μια καλή εργασία στην αποτελεσματική εφαρμογή των προτύπων.

5. Βελτιώστε το επίπεδο επιθεώρησης τελειωμένος - προϊόντα για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων που στέλνονται

6. Ενισχύστε τον ποιοτικό έλεγχο του εργαστηρίου επισκευής και μειώστε τις καταγγελίες αγοράς.

Εν ολίγοις, όλο το ποιοτικό προσωπικό πρέπει για να διατηρήσει έναν προσεκτικό και όπως το περπάτημα στη λεπτή στάση πάγου απέναντι στην ποιοτική εργασία, και να αποτρέψει τη συμπεριφορά της βραδύτητας, της παραχώρησης και της υποχώρησης ανά πάσα στιγμή.
Guangzhou xinyou auto parts έλεγχος ποιότητας 0Guangzhou xinyou auto parts έλεγχος ποιότητας 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou xinyou auto parts

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. NI

Τηλ.:: 86-18620887228

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Guangzhou xinyou auto parts
Πόλη μερών αυτοκινήτου Xinzhiyou, ανατολικός δρόμος Guangyuan, περιοχή Yuexiu, Guangzhou
Τηλ.::86-186-20887228
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Αυτόματος εναλλάκτης εκκινητών προμηθευτής. © 2022 autostarteralternator.com. All Rights Reserved.